søndag 21. februar 2010

LOST i slektsforskning

Denne helga har jeg deltatt i LOST på Slektsforum. Det har vært kjempe artig. Vi fikk forskjellige oppgaver som vi skulle løse innen forskjellige tidsfrister. Saritha, som hadde dratt igang dette hadde laget mange flotte oppgaver, og jeg fikk lagt til noen nye personer i slektsbasen min. Takk til Saritha for fint tiltak, håper det blir flere LOST helger.

2 kommentarer:

 1. Skulle ønske at også jeg hadde kommet meg i gang med slektsforskningen som jeg så mange ganger har hatt i tankene. Eller retter, fortsatt med den, for noen har startet og kommet godt i gang. Finner ikke overskudd og tid til det, men det er vel snakk om prioriteringer her som med alt annet.

  Skal sjekke denne litt jeg, kanskje du kan inspirere meg til å komme i gang. Lykke til med din forskning - en forskning som jeg setter høyt. Det er viktig for de fleste etter hvert å vite om sine røtter. Tenker jeg.

  SvarSlett
 2. Hej och grattis till utnämningen till en av Norges bästa genealogisajter. Grattis också till alla de andra på listan.
  Min blogg finns med bland Sveriges 25 bästa. Jag har lagt in en länk till din sida på min blogg. Jag skulle bli glad om du länkar tillbaka.
  Du kan hitta Sveriges bästa sidor på MyHeritage
  Min blogg heter Släktforskning för noviser
  Jag bevakar alla Norska och Svenska bloggar om genealogi på en särskild TWINGLY-kanal och har dessutom en grupp på Facebook om genealogi om du är intresserad.
  Mvh
  Jan

  SvarSlett